Last-Minutes

Buitenplaats de Hildenberg last-minute

Geniet van een mooie vakantie op de Buitenplaats de Hildenberg, last-minute boeken van een luxe vakantiehuis kan ook via Vakantiehuis-appelscha.nl. Voor een leuke prijs een paar dagen er tussenuit in Drents-Friese Wold daar heb je vast en zeker wel zin in! Met zes personen kunt u hier heerlijk genieten, tot rust komen en ook een huisdier(en) zijn hier toegestaan.

Meer over Buitenplaats de Hildeberg last-minute boeken

De Buitenplaats De Hildenberg ligt op de grens van Friesland en Drenthe en daar vind u ook een aaneengesloten natuurgebied het Nationaal park Drents-Friese Wold. Prachtig om daar te wandelen en fietsen en daar kunnen jong en oud echt dag in dag uit genieten. Kijk eens op Vakantiehuis-Friesland-Drenthe.nl voor nog meer informatie. Het is gelegen net buiten Appelscha en daar kunt u echt een heerlijke vakantie ervaren. Op de begane grond vind u toegang tot de hal, de trapopgang naar de 1e verdieping, een toilet en cv ruimte. Dan heb je ook toegang tot de sauna ruimte en witgoedaansluitingen. De ruime slaapkamer op de begane grond heeft een slaapkamer met eigen badkamer met toilet en een ligbad, een aparte douchehoek en een wastafel. Ook de woonkamer is eenvoudig te bereiken. Hier vindt u een zeer complete open keuken met openslaande tuindeuren waar u echt kunt genieten op het terras in de zon. Op de 1e verdieping zijn twee ruime slaapkamers, elk voor 2 personen, een badkamer met douchecabine en toilet.

Online Buitenplaats de Hildenberg last-minute reserveren

U heeft de mogelijkheid om online het vakantiehuis de Buitenplaats de Hildenberg last-minute te reserveren. U kunt daarvoor naar onze site gaan, Vakantiehuis-Friesland-Drenthe.nl en in beschikbaarheid kijken wanneer de villa vrij is. Mochten er vragen over zijn dan horen we dat graag zodat wij u verder kunnen helpen. Hier geniet u in ieder geval van een mooie tuin, veel ruimte, luxe en sfeer en de heerlijke natuur van Nationaalpark Drents-Friese Wold in de omgeving. Boek last-minute Buitenplaats de Hildenberg en reserveer hier.

Karin Zoer-Zoetelief 0653933195