Villa voor vakantie Drents-Friese Wold

Je hebt zin om er samen op uit te gaan voor een vakantie naar de villa Appelscha, direct gelegen aan Nationaal park Drents-Friese Wold. Een goed moment om er dan wat meer over te weten te komen want dan begint het nog meer te kriebelen om een villa vakantie in Drents-Friese Wold te vieren! Het goede nieuws is dat het mogelijk is, het hele jaar door, en onlineboeken kan via vakantiehuis-Appelscha.nl! Golfers, fietsers en wandelaars met honden komen hier ogen en tijd tekort! Het is hier echt een waar paradijs waar je van gaat genieten.

Vakantie Drents-Friese Wold is samen genieten

Of dat je nou samen er een weekendje weg wilt, of je heerlijk een midweek of een week met het hele gezin weg, bij de villa aan Drents-Friese Wold is voor iedereen plaats. Het is geschikt voor ruim zes personen, de hond kan mee en je gaat niets tekort komen! De tuin bij de villa is gelegen op het zuiden, je vindt diverse terrassen in de zon en het bevindt zich direct aan de Golfbaan van Appelscha. Meer over de omgeving en de villa vind je ook op vakantiehuis-Appelscha.nl. Vind je dat heerlijke ontspanning kun je daar ook zeker gebruik van maken!

Reserveer jouw vakantie Drents-Friese Wold

Wat dacht je van al die luxe? Een eigen terras, een grote tuin, honden zijn welkom, een sauna en ligbad en dan nog veel plezier op het Roompot park Buitenplaats “de Hildenberg” zoals een restaurant en zwembad. Iedereen gaat het hier naar zijn zin krijgen en dat is een mooie reden om vandaag nog jouw vakantie te boeken voor deze droomvilla. Als je er vragen over hebt, laat het ons dan horen zodat wij je snel kunnen helpen. Wij wensen je alvast een fijne vakantie en staan voor je klaar als wij je kunnen helpen bij het reserveren via vakantiehuis-Appelscha.nl van deze mooie sfeervolle luxe vakantievilla aan Drents-Friese Wold.

Hier vind u alle informatie en contact voor het boeken van een familiehuis / vakantievilla
Karin Zoer-Zoetelief. Telefoon : 0222 317 902 of App : 0653933195

Hond welkom in Drents-Friese Wold

Aan Drents-Friese Wold vind jij de mooie sfeervolle en luxe vakantievilla met een sauna! Dat is nog eens vakantie, echt tot rust komen en genieten en toch alles bij de hand! De vakantie villa gelegen aan de Golfbaan “de Hildenberg” van Appelscha, is erg ruim en geschikt voor zes personen. Kom daarom snel een kijkje nemen op vakantiehuis-Appelscha.nl want de honden zijn hier ook welkom! Een mooi paradijs voor golfers, wandelaars en fietsers.

Vakantie villa en hond welkom in Drents-Friese Wold

Vakantie vieren is altijd fijn en zeker als het erg sfeervol en luxe is zoals bij de villa honden welkom aan Drents-Friese Wold. Een mooi moment om er naar uit te kijken en te weten wat er zoal te doen is. Om te beginnen zijn honden toegestaan in de villa, dat is wel zo fijn zodat je trouwe viervoeter ook mee kan om vakantie te vieren, zoek en boek snel via vakantiehuis-Appelscha.nl! Voor de kinderen is er ook aan alles gedacht, er is een trampoline aanwezig en op het park vind je ook nog een klimpark, een zwembad en een restaurant. Bij de villa is een parkeerplaats voor 2 auto’s aanwezig en een grote tuin te vinden met eigen terras. Maar in de omgeving is ook veel te doen, golfen, wandelen, fietsen of met de mountainbike op pad.

Reserveer snel want de hond is welkom in Drents-Friese Wold

Inmiddels weet je wat er zoal te doen is bij de vakantievilla Drents-Friese Wold, in de regio Appelscha en op het park en weet je dat je niets tekort gaat komen. Een goed moment dus om jouw vakantie te boeken. Als je er vragen over hebt, dan helpen wij je graag verder. Ieder moment is een goed moment om te genieten van jouw sfeervolle en luxe vakantievilla aan Drents-Friese Wold, reserveren kan via vakantiehuis-Appelscha.nl. Lekker even genieten met huisdieren van de rust en ruimte en toch mooie dingen in de buurt om te ondernemen, dat is
wat iedereen wil. U bent welkom ook met honden in het Drents-Friese Wold.

Hier vind u alle informatie en contact voor het boeken van een familiehuis / vakantievilla
Karin Zoer-Zoetelief. Telefoon : 0222 317 902 of App : 0653933195